suit inicio suithotels servicios serviciosadicionales gestiondehoteles soluciones beneficios contacto
A SUITHOTELS  HOSPITALITY  MANAGEMENT entenem que el seu producte és únic i així és com ha de ser tractat. Formem al personal a les nostres pròpies aules, identificant el talent en el mateix procés de selecció, posant a la seva disposició un equip humà altament qualificat.
suithotels
 
Amb el propòsit d’aconseguir les nostres metes i per tant les seves, treballem seguint objectius precisos. Excel·lència, lideratge, empatia, innovació tecnològica i millora contínua, són alguns dels nostres valors.
 
El nostre servei sorgeix de la necessitat de la indústria hotelera per atendre els seus departaments productius i de la conversió de costos fixos a variables, accions que en els darrers anys han guanyat rellevància.
 
____________________________________________________________________________________________
Un excel·lent servei, és la nostra major garantia per a merèixer-nos la seva fidelitat i confiança. La lleialtat i l'èxit dels nostres clients, és el nostre major compromís. Amb aquesta finalitat, adoptem les mesures i invertim els recursos necessaris per satisfer els desitjos dels nostres clients.
     
Són nombrosos els avantatges que posem al seu abast, amb dos d’ells com a  estendards principals "que puguin atendre als seus hostes i al creixement de la seva empresa", mentre nosaltres gestionem alguns dels seus departaments operatius. Un important estalvi econòmic, així com una millor optimització dels seus recursos, són altres vàlues a ressaltar.
     
La nostra Missió, gràcies al coneixement operatiu del sector, així com a un equip humà altament qualificat, és la de garantir-li que els estàndards de qualitat definits per la seva empresa, seran fidelment transmesos als seus hostes.
     
SUITHOTELS  HOSPITALITY  MANAGEMENT té com a objectiu principal el de posicionar-se al mercat com la primera i millor alternativa, satisfent algunes de les necessitats del sector hoteler.
 
DESCARREGAR DIPTICdípticoAVÍS LEGAL__________________________________________________________________________________ SUITHOTELS Hospitality Management © 2011